2017 Yılında Ünlülerin Yatırım Tercihleri Çok Konuşuldu

2017 Yılında Ünlülerin Yatırım Tercihleri Çok Konuşuldu

Madonna son dönemde Portekiz’i ziyaret eden pek çok yıldızdan biri oldu. Ancak kulislerde bunun bir ziyaretten çok popun kraliçesinin Portekiz’deki ev arayışıyla ilgili olduğu konuşuldu. Gerçek şu ki uluslararası yıldızları Portekiz’e çeken yüksek güvenlik, gastronomi, kültür, plajlar, vergi avantajları ve gayrimenkuldeki rekabetçi fiyatlar gibi pek çok iyi neden var.

Madonna’nın yanı sıra Portekiz’de gayrimenkul sahibi olan ya da olmak istediğini dile getiren daha pek çok ünlü var. Haziran ayında Lizbon’da konser veren Latin pop kralı Ricky Martin RTP’ye verdiği röportajda Portekiz sahillerinde küçük bir ev almak niyetinde olduğunu söyledi. Porto Rikolu şarkıcı, Portekiz’i çok sevdiğini belirterek yerli halkı çok sıcak ve samimi bulduğunu ekledi. Ricky Martin dışında Alman aktör Michael Fassbender’in Alfama’da lüks bir ev satın alması son dönemde gazetelerde yazılan başka bir haber oldu. Portekiz’e yerleşen ünlüler listesinin devamında ise Monica Belluci, Eric Cantona ve Christian Louboutin gibi tanıdığımız pek çok isim yer alıyor.

Ünlülerin son dönemde artan Portekiz merakı herkesin ilgisini bu yöne çekiyor ve akıllara “Neden Portekiz?” sorusunu getiriyor. Bu trendin yalnızca vergi avantajlarından kaynaklanmadığı biliniyor.  Uluslararası okulların, iyi hastanelerin ve golf sahalarının varlığı gibi faktörler özellikle Lizbon ve Cascais’in potansiyelini arttırıyor. Bu anlamda Portekiz’in sunamayacağı hiçbir şey yok. Üstelik ülkenin sıcak ve samimi bir atmosferi var. Ülkeye gelen kimse kendisini yabancı gibi hissetmiyor. Ünlüler ve diğer herkes için de rahat bir yaşam tarzına sahip olabilecekleri bu ülke yatırım için tercih sebebi oluyor.